![image-0-02-04-a381220de83faef433941f7b659b31f8964916ad53deb3e530457d9665aaf369-V](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/image-0-02-04-a381220de83faef433941f7b659b31f8964916ad53deb3e530457d9665aaf369-V-678x381.jpg)
Студентам Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ, що навчаються за спеціальностями «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології», «Готельне обслуговування», вручено сертифікати практики початкового рівня у сфері гастрономічних послуг, що дійсні на території Європейського Союзу.
На проходження практики студентів направляє Академія професійного навчання «Меркур» – згідно з угодами про співпрацю і практику студентів УТЕК КНТЕУ уСловацькій республіці.
Сертифікати отримали студенти, які мали практику в літній та зимовий періоди в певних готелях: Христина Пічкар – у «FisJasna», «Oliver»; Михайло Продан – у «Patria»; Роман – Микола Машкаринець – у «Patria»; «Toliar».
Студенти удосконалили практичні навички та вміння з приготування страв європейської кухні та обслуговування відвідувачів у ресторанах при готелях, а також вивчали словацьку мову і загалом поглиблювали знання іноземних мов.
Анна Данко,
заступниця директора
УТЕК КНТЕУ
(за матеріалами газети «Ужгород», 19 травня 2018 р. – №19. – С.8)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/image-0-02-04-59f001a5205d105151e2e9bd4c1f4c87ef46a3b0193e4228686ad71aeb2c2de4-V-768x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/image-0-02-04-e393ef4639ab7ca087f9c3b48865949362e4d617a8d594370ba020f15f4da5c4-V-1024x767.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/image-0-02-04-ed10c889f45caa63da845a8b3fda08a56613c93436739ef286cc5367e8b330a4-V-768x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/09/sert-768x1024.jpg)
Leave a Reply