Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу зустрічалися з головним бухгалтером Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ

6 вересня 2018 р. відбулася зустріч студентів Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ з головним бухгалтером Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ Л.М.Шелемон. Юнаки та дівчата дізналися про специфіку роботи бухгалтера у різних сферах діяльності, а також мали змогу задати питання щодо своєї майбутньої професії.

Любов Михайлівна розповіла про роботу бухгалтера в комерційних структурах, готельно-ресторанній індустрії, підкреслила на необхідність знань і вміння працювати з прикладними комп’ютерними програмами, постійне та систематичне вивчення нормативно-правових актів, що регулюють процес діяльності підприємств та організацій, сплату податкових та фінансових зобов’язань.
Головний бухгалтер УТЕІ КНТЕУ охарактеризувала особливості своєї роботи в бюджетній установі, де зараз працює. Наголосила на своєчасності подання фінансової звітності до вищестоячих та фінансових установ, відмітила на необхідності здійснення фінансового планування щодо використання бюджетних коштів.
Зустріч пройшла в рамках навчальної практики «Технології «Вступ до спеціальності»».

Смочко В.Ю.,
голова циклової комісії
фінансово-економічних дисциплін
УТЕК КНТЕУ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*