В УТЕК КНТЕУ пройшла акція “У Великодні свята зроби краплиночку добра”

24 квітня, напередодні радісного світлого свята Великодня, в Ужгородському торговельно-економічному коледжу КНТЕУ відбулася виставка-продаж писанок та смаколиків.


Найприємнішим моментом цієї події став майстер-клас студенток І курсу Анни Павлик, Віталії Тирпак та Маріанни Чорей, які у присутності відвідувачів виготовили писанки.

Такого формату захід проводився вперше, але вже схвально сприйнятий як викладачами, так і студентами, які ділилися яскравими враженнями та позитивними емоціями.
Слід відзначити колоритну виставку великодньої атрибутики студентів І курсу спеціальності “Фінанси, банківська справа і страхування” (академнаставник В.Ю.Смочко).
Тішимося, що нами досягнута найголовніша мета заходу — допомогти дітям-сиротам. Всього вдалося зібрати 1400 гривень, які будуть спрямовані на благочинність.
Пишаємося нашими студентами, які, окрім опанування професії, мають певні захоплення, зберігають традиції і є справді талановитими.
Сподіваємося, що проведення подібних заходів стане для УТЕК КНТЕУ традицією, адже запорукою щасливого майбутнього країни є всебічно розвинена молодь.
Організаторами заходу були Я.В.Барзул (викладач української мови і літератури) та Ю.М. Конкус (завідувач відділення економіки та підприємництва).

Дякуємо всім, хто прийняв активну участь для проведення акції та долучився до благочинності.

Ярослава Барзул
викладач УТЕК КНТЕУ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*