Польсько-украінський проект “Карпатські смаки на кордоні двох культур”

Польсько-украінський проект обміну молоді “Карпатські смаки на кордоні двох культур”, роботу над яким успішно завершено, згуртував студентів УТЕК КНТЕУ та учнів Технічного коледжу гастрономічної хімії та вищоі освіти м.Ярослав.

Протягом тижня учасники проекту брали участь у запланованих заходах. Зокрема під керівництвом шеф-кухаря ресторану “Камелот”, Василя Цапа, виконували поставлені перед ними завдання. Мали можливість відвідати виробництво кондитерських виробів підприємства ” Asa sweet” та смакували торт “Ужгород” в кондитерській Валентина Штефаньо. Дегустували закарпатські страви, брали участь у квесті та слухали доповіді студентів спеціальності “Харчові технологіі”. А також відвідували пам’ятки середньовіччя та вивчали історію нашого краю.
Участь у даному проекті внесла у нашу спільну роботу нові ідеї, нові пропозиції, підготувала справді науковий грунт для подальших наукових пошуків. Ми безмежно вдячні організаторам та учасникам проекту за отриманий досвід.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*