Конкурс з приготування страви на вогні «Бограчу»

У середу 15 вересня 2021 року у ВСП «Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж КНТЕУ» проводився День здоров’я. Складовою частиною програми цього заходу стало проведення конкурсу серед студентів ІІІ і ІУ курсів з приготування страви на вогні «Бограчу».

Переможцями конкурсу стали команди ІІІ ХТ «А», ІІІ ХТ «Б» та збірна команди ІУ ХТ «А», «Б» курсів.

Поважне журі у складі:

Волощук С.М., директор коледжу;

Граб С.І., завідувач відділення підприємництва та торгівлі;

Сливканич Л.І., викладач, голова циклової комісії академнаставників;

Губаш Владислав, Микитич Василь студенти ІІІ ГРС курсу додатково відзначили переможців в окремих номінаціях.

ІІІ ХТ «А» — «Представлення страви»;

ІІІ ХТ «Б» — « Пікантність страви»;

ІУ ХТ «А», ХТ «Б»– «Класичність рецептури».

16 вересня в актовій залі відбулося вручення дипломів та призів учасникам конкурсу. Команда викладачів коледжу на чолі з завідувачем відділення харчових технологій Гиндрюком В.В. готувала бо грач разом зі студентами і стала переможцем у номінації «Лагідність страви».

Продумана підготовча робота викладачів циклової комісії хіміко-технологічних дисциплін, креативність виконання, командна праця, а також чисті казани за кілька хвилин дегустації — основний підсумок цього конкурсу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*