Благодійний показ мод «Блаженна»

В суботу, 17 вересня, в стінах Ужгородського замку, за ініціативи модельної школи «A’Star» спільно з брендом вечірніх суконь Dominiss та партнерами, відбувся благодійний показ, основною метою якого був збір коштів для реабілітації українських захисників, що проходять лікування в КНП «Обласному клінічному центрі нейрохірургії та неврології» ЗОР.

Для нашого закладу велика честь бути партнером такого заходу і отримати можливість стати частиною важливої справи. Студенти спеціальності «Харчові технології» Мацак Олександра, Кіндзерська Мілена, Дуркота Юлія, Дєрке Евелін, Бокшан Тетяна, Лібра Мар’яна під керівництвом викладачів Перебзяк Маріх Михайлівни, Куклишин Марії Іванівни, Пічкар Маріанни Михайлівни та Кіреш Вікторії Василівнї долучились до організації солодкого столу.

Окрема подяка Пічкар Маріанні, яка виготовила патріотичний каравай для аукціону та Кіреш Вікторії, яка організувала подачу солодощів. Дякуємо всім організаторам та партнерам проекту, а також учасникам аукціону – Людмилі та Сергію Гвоздянським, які зробили свій благодійний внесок для допомоги нашим військовим.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*