Студенти ІІІ курсів відвідали з екскурсією швейну фабрику

Студенти ВСП «УТЕФК ДТЕУ» спеціальностей «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування» завітали на ПРАТ «Ужгородська швейна фабрика». Директор фабрики, Каламуняк Мирослава Михайлівна, розповіла студентам про історію створення фабрики та особливості роботи в сучасних умовах. Відеозвіт з екскурсії можна переглянути на нашому youtube-каналі за цим посиланням.

Викладачі та студенти відвідали цехи підприємства (швейний, експериментальний, закрійний), познайомились з технологією виробничого процесу, сучасним високотехнологічним обладнанням на рівні європейських стандартів, яке використовується в швейній промисловості, дізнались більше про облік матеріалів та комплектуючих, ведення обліку виконаної роботи, нормуванням праці.

Фабрика виконує замовлення для відомих європейських фірм. Партнерами фабрики єпровідні фірми Європи: Next, Antonelle, TARAJARMON, MARKJACOBS, MOLOKO, MAJE, Blancsmanteaux, BlackyDress, JeanPaul, Rabe, Hobb's, LenerCordier, Moschino, AlbertaFerretti, DanielHechter, Celio, SYM. Студенти були приємно вражені і здивовані асортиментом та якістю виробів, які виготовляють в їх рідному місті.

По закінченню екскурсії директор охарактеризувала стратегію, мету та цілі діяльності підприємства, вказала на проблеми, які виникають в умовах війни.

Голова циклової комісії Смочко В.Ю.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*