![zakakukh12](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh12-678x381.jpg)
11 листопада 2022 року на базі кухні лабораторії УТЕІ ДТЕУ відбулося відкрите лабораторно-практичне заняття з дисципліни “Закарпатська кухня”. Студенти 4 курсу спеціальності “Харчові технології” готували, під керівництвом викладача Куклишин М.І., здавна всі відомі страви нашого регіону: Форель запечена з картоплею по-селянськи, крученики м’ясні з картоплею печеною, картопля фарширована м’ясною начинкою та грибна мачанка, чірке попригаш з метаними галушками, м’ясо по-полонинськи з рисом відварним.
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh1-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh2-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh3-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh4-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh5-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh6-1024x681.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh7-575x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh8-1024x461.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh9-1024x461.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh10-1024x461.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh11-1024x461.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh13-1024x576.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh14-704x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh15-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh17-681x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/08/zakakukh18-681x1024.jpg)
Leave a Reply