![изображение_viber_2023-11-03_19-25-05оо](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-25-05oo-678x381.jpg)
Студенти спеціальності “Харчові технології” ознайомилися з сучасними правилами обслуговування бенкетів, відпрацювали основні елементи сервірування, складання меню та розрахунку відвідувачів.
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-23-29-1024x577.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-23-29o-1024x577.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-23-29r-577x1024.jpg)
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-26-25r-461x1024.jpg)
Щиро дякуємо адміністрації закладу за теплий прийом та співпрацю у професійній підготовці фахівців.
![](https://utek.uz.ua/wp-content/uploads/2023/11/yzobrazhenye_viber_2023-11-03_19-25-05oo-1024x461.jpg)
Leave a Reply