Завершився перший етап навчальної практики у студентів спеціальностей “Готельно-ресторанна справа”, ” Технологія організації ресторанного бізнесу” та “Туризм і рекреація”. В рамках практики здобувачі освіти познайомилися з керівниками практики від коледжу, стейкхолдерами та базами де будуть в майбутньому здобувати hard skills.
Цікавою була навчально-пізнавальна екскурсія до Невисокого замку від Андрія Середяка, а також круглий стіл у ГРК “Камелот” зі стейкхолдером шеф-кухарем Василем Цап та менеджером ресторану обговорювали тему актуальних сніданків з використанням крафтових продуктів та сучасного обладнання. Сподобалась нашим студентам креативна розповідь менеджерки Вероніки з Verkhovyna Resort Medical & Wellness , а також показ об’єктів інфраструктури, обладнання та інвентарю закладу.
Вдячні за підтримку адміністраціям ГРК “Камелот”, СКК “Верховина” та всім стейкхолдерам.
Leave a Reply