ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ – АКТИВНИЙ МЕТОД  НАВЧАННЯ СУЧАСНОГО РІВНЯ ОСВІТИ

Проведення відкритих гостьових лекцій від професіоналів-практиків вже стало гарною традицією у ВСП «УТЕФК ДТЕУ. Цей вид діяльності сприяє налагодженню співробітництва між роботодавцями, здобувачами освіти та викладачами.

19 вересня 2024 року для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» менеджер з персоналу ТОВ «Сільпо ФУД» Дар’я Корнійчук провела лекцію та тему: «Особливості роботи керівника».

    З вступним словом до учасників зустрічі звернулася  заступник директора з навчальної роботи Оксана РАТІ, відмітивши, що проведення подібних заходів є особливо актуальним, оскільки потрібно максимально наблизити підготовку сучасних фахівців до вимог ринку праці та запропонувати роботодавцям кваліфікованих та перспективних працівників.

Висока педагогічна майстерність та фахова компетентність лекторки сприяли неабиякій цікавості учасників зустрічі до обраної теми. Лекторка звернула увагу здобувачів освіти на тому, що менеджмент у воєнний період слід представляти як науку і мистецтво перемагати, вміння досягати поставлених цілей, а також розповіла про особливості просування по кар’єрній драбині з власного досвіду. Позитивним моментом такої зустрічі було дискусійне обговорення проблематики, студенти мали можливість ставити запитання, на які отримали вичерпні відповіді. В якості заохочення лекторка підготувала подарунки для самих активних учасників дискусії.

       Висловлюємо слова вдячності Дар’ї Корнійчук від студентів і адміністрації коледжу за можливість поспілкуватися на актуальну та вкрай необхідну тему!

Велика подяка, низький уклін нашим героям, Збройним Силам України, що ми можемо дозволити собі таке зібрання і продовжувати нашу роботу!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*