Виїзне заняття в рамках вивчення вибіркових дисциплін «Екологія та безпечність товарів», «Обладнання підприємств торгівлі»

Проведення виїзних занять є доброю традицією в організації навчального процесу здобувачів фахової передвищої освіти ВСП «УТЕФК ДТЕУ».

04 жовтня 2024 року для студентів груп  І ТЛД «Б», І ТЛД «В» та ІІ ПТ спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» під керівництвом завідувачки відділення Ганни ДЕНЧИЛІ-САКАЛЬ та у супроводі викладача комерційних дисциплін Марини ШТЕФАНЯК  проведено виїзне заняття на ТОВ «Алма».

Заняття провела наша випускниця Катерина ГІДІ – керівник харчового виробництва, яка ознайомила здобувачів освіти з гігієнічними вимогами до харчових продуктів, дотриманням правил виробничої гігієни, видами маркування, стандартами зберігання, проведення утилізації товарів. Катерина ознайомила здобувачів освіти з типами торговельних меблів; з роботою ваг в торговельній залі супермаркета; з видами холодильного обладнання; з особливостями приймання товарів; з розміщенням та викладкою товарів.

Загалом заняття, проведене в умовах супермаркету «Алма» було насиченим та інформативним.

Адміністрація коледжу та здобувачі освіти висловлюють величезну подяку керівництву ТОВ «Алма» за можливість проведення таких занять.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*