АНОНС!

15 жовтня о 13:00 в коледжі відбудеться святкування Дня технолога  з нагоди професійного свята “ПРАЦІВНИКА ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ”.

Святкові заходи включають вшанування праці технологів та презентування вмінь і навичок наших студентів технологів, майбутніх рестораторів. В рамках івенту плануються майстер-класи від викладачів спеціальності “Харчові технології”, ОПП “Технологія та організація ресторанного бізнесу” з карвінгу, художньої ліпки вареників, приготування коктейлів, фламбування, тематичне сервування козацького столу, гастротренди.

Родзинкою заходу стане віртуозність презентування страв та майстерності картадора від нашого нового викладача, бренд-шефа ГРК ‘Камелот” — Василя Цапа .
Запрошуємо на дегустацію абітурієнтів, студентів та викладачів!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*