Участь студентів у літературно-мовному квесті до Дня української писемності та мови

Студенти ІІІ курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з академнаставником Чернобук Г.Г.  активно долучилися до проведення свята з нагоди відзначення Дня української писемності та мови, яке відбулося на базі Ужгородської міської публічної бібліотеки.

Виховний захід проводився у формі цікавого ігрового літературно-мовного квесту, у ході якого учасники відповідали на питання, виконували завдання, інтерактивні вправи на зупинках квесту «Ерудит», «Літературний калейдоскоп», «Народ скаже, як зав’яже», «Розумне перо», «Словникар», «Поетичний дивосвіт» та інших.

Проведений захід надав студентам можливість перевірити глибину своїх знань з української мови та літератури; у значній мірі посприяв формуванню духовно багатої мовної особистості, усвідомленню того, що наша рідна українська мова – одна з наймилозвучніших і найкрасивіших мов світу, найвища форма патріотизму, фактор єдності і національної безпеки України, що особливо актуально і надважливо в умовах воєнного стану.

Дякуємо працівникам відділу обслуговування користувачів Ужгородської міської бібліотеки Мандзинець М.М. та Євчинець А.М. за чудовий захід.

Пишаємося своєю рідною українською мовою,
мовою нашої своєрідності й незламності!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*