В рамках міжнародної співпраці у коледжі відбулася зустріч викладачів ц/к ТБ HoReCa і туризму, ЗО з партнером коледжу та стейхолдером Ярославом Дзяком під час якої було:
обговорено переваги та недоліки ОПП “Технологія та організація ресторанного бізнесу” і “Готельно-ресторанна справа”, оглянуто кухню-лабораторію з метою покращення матеріально-технічної бази, а також інформування студентів, щодо академічної мобільності та проходження практичної підготовки на базах компанії “Страхан груп” в готельно-ресторанних комплексах. В рамках зустрічі менеджер Ярослав наголосив на важливості вивчення словацької мови до виїзду та удосконаленні мовних навичок вже безпосередньо на базі практики.
Родзинкою зустрічі стала презентація всіх закладів ГРК компанії “Страхан груп”, переваг та умов проходження виробничої практики, підвищення мотивації ЗО до свого фаху. В результаті зустрічі прийнято рішення про організацію міжнародної практики здобувачів освіти та стажування педагогів у 2025 році.
Інформацію підготувала Алла Домище-Медяник, відповідальна особа за академічну мобільність ЗО.
Leave a Reply