
В рамках діючого меморандуму про співпрацю ВСП «УТЕФК ДТЕУ», ВСП «КТЕФК ДТЕУ» та Академією професійного навчання «Меркур» (Словаччина) викладачі коледжу прийняли участь в крулому столі «Міжнародний бізнес HoReCa: теоретичні та практичні аспекти».

В процесі зустрічі академічна спільнота обговорила: плани для проведення заходів та майбутні проєкти; інноваційні підходи адміністрування та організації підприємницької діяльності в індустрії гостинності; особливості поглиблення теоретичних знань і набуття практичних навичок із залученням роботодавців підприємств, стейкголдерів та зацікавленої аудиторії, що є актуальними в умовах воєнного стану та глобального «кадрового голоду» в усіх сферах.

Оксана Раті, заступниця директора з навчальної роботи, наголосила на важливості інтеграції та співпраці з міжнародними партнерами, Анна Денчиля-Сакаль, завідувачка відділення підприємництва та торгівлі представила для обговорення ОПП «Підприємництво та торгівля», яка є актуальною для розвитку міжнародного бізнесу, електронної торгівлі товарами та послугами, ланцюгів постачання товарів з Європи.
Алла Домище-Медяник, актуалізувала специфіку підготовки ЗО ОПП «ТОРБ І ВХП» в умовах нових викликів.

Директор академії інж. ЯН Брецко звернув увагу на актуальні освітні пропозиції, можливості якісного практично орієнтованого навчання, адаптованого до кращих європейських практик в рамках академічної мобільності.
Сподіваємося зустріч учасників круглого столу сприятиме розвитку співпраці та якості підготовки здобувачів освіти коледжу!


Матеріал підготувала:
PhD., доц. Алла Домище-Медяник, голова циклової комісії
технології бізнесу HoReCa та туризму.
Leave a Reply