
Заняття пройшло успішно, студенти засвоїли нові техніки та способи обробки продуктів і здобули нові знання в такій популярній та здоровій темі, як вегетаріанство.

Класичний чизкейк Нью-Йорк готується з крем-сиру та має особливу ніжну текстуру. Але ми вирішили приготувати цей чизкейк з кисломолочного сиру – так виходить значно смачніше та більш рідне до серця.



Я думаю, що всі точно чули щось про насіння чіа, адже вони останніми роками набули неабиякої популярності. За складом вони трохи схожі на насіння льону, містять омега-3 кислоти та антиоксиданти. Насіння чіа часто використовують для топінгів у супах, додають у салати, але частіше за все роблять смузі чи пудинги із насінням чіа. Ось і наші студенти вирішили приготувати чіа-пудинг на основі кокосового молока.





Сьогодні ми пропонуємо вам здійснити кулінарну подорож до Іспанії і приготувати паелью з креветками . Це дуже проста і дуже смачна страва, яка ідеально підходить для святкового столу.



Мусаку можна назвати стравою-легендою. Вершково-ніжна, соковита та смачна, вона є однією з найбільш популярних страв у Греції. Мусаку подають там у кожній таверні та готують у кожному домі у будні та до святкового столу.
Що ж таке мусака? Це соковиті шари м’ясного фаршу, баклажанів, картоплі із вершковим соусом бешамель, запечені до ідеального золотавого кольору.






Leave a Reply