Аналітична хімія (викладач Кіяк М.В.)
Виробництво борошняних кондитерських виробів (викладач Перебзяк М.М.)
Закарпатська кухня (викладач Куклишин М.І.)
Організація виробництва в ЗРГ (викладач Пічкар М.М.)
Технологія виготовлення кулінарної продукції (викладач Кіреш В.В.)
Організація барної справи
Організація обслуговування в ЗРГ (викладач Пічкар М.М.)
Органічна хімія (викладач Огарь Е.І.)
Неорганічна хімія (викладач Огарь Е.І.)
Фізична і колоїдна хімія (викладач Огарь Е.І.)
Основи стандартизації і контролю якості харчової продукції (викладач Огарь Е.І.)
Біологічна хімія (викладач Чернобук Г.Г.)
Фізична та колоїдна хімія (з.ф.н) (викладач Чернобук Г.Г.)