ОПП 2023р. «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

Цикл загальної підготовки

1.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
2.Основи правознавства
3.Історія України
4.Українська мова (за професійним спрямуванням)
5.Культурологія
6.Економічна теорія
7.Інформатика та комп’ютерна техніка
8.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці
9.Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Цикл професійної підготовки

11.Інформаційні системи та технології в професійній діяльності
12.Бухгалтерський облік
13.Технологія та організація обслуговування в готелях
14.Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
15.Будівлі та устаткування закладів готельного та ресторанного господарства
16.Санітарія і гігієна в готелях
17.Технологія та організація виробництва продукції ресторанного господарства
18.Стандартизація, сертифікація та метрологія
19.Основи менеджменту
20.Професійний етикет
21.Основи маркетингу

Вибіркові компоненти ОП

1.1Санаторно-курортна справа
2.1Організація дозвілля
3.1Товарознавство. Харчові продукти
4.1Основи туристичної діяльності
5.1Міжнародний ресторанний сервіс
6.1Барна справа
7.1Психологія та етика готельно-ресторанного бізнесу
8.1Охорона праці в галузі та цивільний захист