Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
1. | Історія України |
2. | Українська мова (за професійним спрямуванням) |
3. | Культурологія |
4. | Основи правознавства |
5. | Іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
6. | Друга іноземна мова (за порфесійним спрямуванням) |
7. | Інформатика та комп’ютерна техніка |
8. | Економічна теорія |
9. | Безпека життєдіяльності і основи охорони праці |
Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
10. | Інформаційні системи та технології в професійній діяльності |
11. | Бухгалтерський облік |
12. | Технологія та організація обслуговування в готелях |
13. | Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства |
14. | Будівлі та устаткування закладів готельного та ресторанного господарства |
15. | Санітарія і гігієна в готелях |
16. | Технологія та організація виробництва продукції ресторанного господарства |
17. | Стандартизація, сертифікація та метрологія |
18. | Основи менеджменту |
19. | Професійний етикет |
20. | Основи маркетингу |
Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти
1.1 | Санаторно-курортна справа |
2.1 | Організація дозвілля |
3.1 | Товарознавство. Харчові продукти |
4.1 | Основи туристичної діяльності |
5.1 | Міжнародний ресторанний сервіс |
6.1 | Барна справа |
7.1 | Психологія та етика готельно-ресторанного бізнесу |
8.1 | Охорона праці в галузі та цивільний захист |