ОПП 2023р. “Готельно-ресторанна справа” за спеціальністю “Готельно-ресторанна справа” 

Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності

1.Історія України
2.Українська мова (за професійним спрямуванням)
3.Культурологія
4.Основи правознавства
5.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
6.Друга іноземна мова (за порфесійним спрямуванням)
7.Інформатика та комп’ютерна техніка
8.Економічна теорія
9.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці

Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності

10.Інформаційні системи та технології в професійній діяльності
11.Бухгалтерський облік
12.Технологія та організація обслуговування в готелях
13.Організація та технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства
14.Будівлі та устаткування закладів готельного та ресторанного господарства
15.Санітарія і гігієна в готелях
16.Технологія та організація виробництва продукції ресторанного господарства
17.Стандартизація, сертифікація та метрологія
18.Основи менеджменту
19.Професійний етикет
20.Основи маркетингу

Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти

1.1Санаторно-курортна справа
2.1Організація дозвілля
3.1Товарознавство. Харчові продукти
4.1Основи туристичної діяльності
5.1Міжнародний ресторанний сервіс
6.1Барна справа
7.1Психологія та етика готельно-ресторанного бізнесу
8.1Охорона праці в галузі та цивільний захист