ОПП 2024р. “Технологія та організація ресторанного бізнесу” за спеціальністю “Харчові технології”

Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності

1.Історія України
2.Економічна теорія
3.Основи правознавства
4.Культурологія
5.Іноземна мова (за професійним спрямуванням)
6.Органічна хімія
7.Неорганічна хімія
8.Фізична та колоїдна хімія
9.Безпека життєдіяльності і основи охорони праці
10.Інформатика та комп’ютерна техніка
11.Українська мова (за професійним спрямуванням)
12.Економіка підприємства
13.Екологія

Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності

14.Культура харчування
15.Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства
16.Основи фізіології та гігієни харчування
17.Товарознавство харчових продуктів
18.Процеси та апарати харчових виробництв
19.Технологія продукції ресторанного господарства
20.Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
21.Основи стандартизації та управління якістью
22.Технологія борошняних кондитерських виробів
23.Технологія фунціональних продуктів у ресторанному господарстві
24.Облік і звітність
25.Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства
26.Устаткування закладів ресторанного господарства
27.Менеджмент підприємств ресторанного господарства

Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти)

1.1Мікробіологія
2.1Кухні народів світу
3.1Вища математика
4.1Аналітична хімія
5.1Психологія та етика бізнесу
6.1Соціологія
7.1Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві
8.1Охорона праці в галузі та цивільний захист
9.1Харчова хімія
10. 1Інноваційні харчові технології в ресторанному господарстві
11.1Барна справа