Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
14. | Культура харчування |
15. | Гігієна та санітарія в закладах ресторанного господарства |
16. | Основи фізіології та гігієни харчування |
17. | Товарознавство харчових продуктів |
18. | Процеси та апарати харчових виробництв |
19. | Технологія продукції ресторанного господарства |
20. | Організація виробництва в закладах ресторанного господарства |
21. | Основи стандартизації та управління якістью |
22. | Технологія борошняних кондитерських виробів |
23. | Технологія фунціональних продуктів у ресторанному господарстві |
24. | Облік і звітність |
25. | Організація обслуговування і сервіс в закладах ресторанного господарства |
26. | Устаткування закладів ресторанного господарства |
27. | Менеджмент підприємств ресторанного господарства |
Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти)
1.1 | Мікробіологія |
2.1 | Кухні народів світу |
3.1 | Вища математика |
4.1 | Аналітична хімія |
5.1 | Психологія та етика бізнесу |
6.1 | Соціологія |
7.1 | Інформаційні системи та технології в ресторанному господарстві |
8.1 | Охорона праці в галузі та цивільний захист |
9.1 | Харчова хімія |
10. 1 | Інноваційні харчові технології в ресторанному господарстві |
11.1 | Барна справа |