Головним завданням циклової комісії технології бізнесу HoReCa та туризму є забезпечення професійної та практичної підготовки молодших фахових бакалаврів зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація».
Діяльність педагогічного колективу циклової комісії зосереджена на:
- ефективному використанні навчальної та виробничої баз, спеціальної інфраструктури;
- підвищенні ефективності навчально-виховного процесу на основі використання сучасних інноваційних технологій навчання;
- підготовці навчально-методичних видань, які допоможуть студентам в оволодінні фаховими знаннями в галузі готельного, ресторанного та туристичного бізнесу;
- проведенні цікавих і змістовних «круглих столів», семінарів, ділових ігор, диспутів;
- організації та проведенні різних видів навчально-пізнавальних екскурсій та туристичних походів.
Високий рівень підготовки студентів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація» забезпечує колектив кваліфікованих педагогів:
Алла Домище-Медяник
PhD, доцентка, голова циклової комісії, викладачка спецдисциплін та організаторка академічної мобільності студентів.
Е-mail: medyanikalla@utek.uz.ua
Віталія Канчі
Викладачка, «спеціаліст вищої категорії», завідувачка відділення туризму та готельно-ресторанної справи, викладачка спецдисциплін.
Е-mail: kanchivitaliia@utek.uz.ua
Людмила Пинзеник
Викладачка, «спеціаліст вищої категорії», концертмейстерка, організаторка екскурсій, викладачка спецдисциплін.
Е-mail: liudmylapynzenyk@utek.uz.ua
Валерія Данко
Викладачка, «спеціаліст першої категорії», викладачка спецдисциплін, організаторка практичної підготовки.
Е-mail: dankovaleriya@utek.uz.ua
Наталія Дуран
Секретарка відділення туризму та готельно-ресторанної справи.
Е-mail: nataliaduran880@gmail.com
ГАЙДАНКА ДІАНА ЯРОСЛАВІВНА
Лаборант «кухні-лабораторії», викладач за сумісництвом дисциплін : «Гігієна та санітарія харчових виробництв», «Організація барної справи».
Email: dianahaydanka@utek.uz.ua
ОГАРЬ ЕРІКА ІВАНІВНА
Викладач дисциплін: « Неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Фізична та колоїдна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів»
Е-mail: erikaogar@utek.uz.ua
ПЕРЕБЗЯК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА
Викладач дисциплін «Технологія борошняних кондитерських виробів», «Технологія виробництва кулінарної продукції», майстер виробничого навчання.
Email: mariyaperebzyjak@utek.uz.ua
КІРЕШ ВІКТОРІЯ ВАСИЛІВНА
Викладач дисциплін: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Загальні технології харчових виробництв», «Технологія та організація виробництва продукції ресторанного господарства», майстер виробничого навчання.
Email: vikakiresh@utek.uz.ua
КУКЛИШИН МАРІЯ ІВАНІВНА
Вихователь гуртожитку ВСП «УТЕФК ДТЕУ», викладач дисциплін: «Закарпатська кухня», «Устаткування в ЗРГ», «Процеси і апарати харчових виробництв».
Email: mariakuklyshyn@utek.uz.ua
КАГАНЕЦЬ-ГАВРИЛКО ЛЕСЯ ПЕТРІВНА
Викладач дисциплін: «Технології виробництва кулінарної продукції», «Естетика у закладах ресторанного господарства», «Загальні технології харчових виробництв»
Email: lesagavrilko71@utek.uz.ua
ПІДЛИПНИЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Викладач дисциплін: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Устаткування закладів ресторанного господарства».
Email: pidlypnyu@utek.uz.ua
ДОЛИНАЙ ТЕТЯНА МИХАЙЛІВНА
Викладач дисципліни «Загальні технології харчових виробництв».
Email: tanjadolinay@utek.uz.ua