Циклова комісія технології бізнесу HoReCa та туризму

Головним завданням циклової комісії технології бізнесу HoReCa та туризму є забезпечення професійної та практичної підготовки молодших фахових бакалаврів зі спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація».

PhD, доцентка, голова циклової комісії, викладачка спецдисциплін та організаторка академічної мобільності студентів.

Більше інформації

Викладачка, «спеціаліст вищої категорії», завідувачка відділення туризму та готельно-ресторанної справи, викладачка спецдисциплін.

Більше інформації

Викладачка, «спеціаліст вищої категорії», концертмейстерка, організаторка екскурсій, викладачка спецдисциплін.

Більше інформації

Викладачка, «спеціаліст першої категорії», викладачка спецдисциплін, організаторка практичної підготовки.

Більше інформації

Секретарка відділення туризму та готельно-ресторанної справи.

Більше інформації

Лаборант «кухні-лабораторії»,  викладач за сумісництвом дисциплін : «Гігієна та санітарія харчових виробництв», «Організація барної справи».

Більше інформації

Викладач дисциплін: « Неорганічна хімія», «Органічна хімія», «Фізична та колоїдна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчових продуктів»

Більше інформації

Викладач дисциплін «Технологія борошняних кондитерських виробів», «Технологія виробництва кулінарної продукції», майстер виробничого навчання.

Більше інформації

Викладач дисциплін: «Технологія виробництва кулінарної продукції», «Загальні технології харчових виробництв», «Технологія та організація виробництва продукції  ресторанного господарства», майстер виробничого навчання.

Більше інформації

Вихователь гуртожитку ВСП «УТЕФК ДТЕУ», викладач дисциплін: «Закарпатська кухня», «Устаткування в ЗРГ», «Процеси і апарати харчових виробництв».

Більше інформації

Викладач дисциплін: «Технології виробництва кулінарної продукції», «Естетика у закладах ресторанного господарства», «Загальні технології харчових виробництв»

Більше інформації

Викладач дисциплін: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Устаткування закладів ресторанного господарства».

Більше інформації

Викладач дисципліни «Загальні технології харчових виробництв».

Більше інформації