Завідувач відділення харчових технологій — Василь ГИНДРЮК, викладач математики, вищої математики, освіта вища (УжДУ, математичний факультет, спеціаліст, спеціальність математика, УТЕІ КНТЕУ, магістр, спеціальність «Технології в ресторанному господарстві»), спеціаліст вищої категорії, викладач –методист, Відмінник освіти України, лауреат конкурсу «Вчитель року» у номінації «Керівник навчального закладу», автор кількох наукових статей та навчально-методичних посібників.
Життєве кредо
«Стався до людей так, як ти хотів би, щоб ставилися до тебе».
Професійне кредо
«Щоб мати право вчити інших, треба постійно вчитись самому».
Відділення харчових технологій є структурним підрозділом коледжу, яке готує здобувачів освіти галузі знань 18 «Виробництво та технології», спеціальності 181 «Харчові технології» за ОПП «Виробництво харчової продукції». На даний час на відділенні харчових технологій в одинадцяти навчальних групах денної форми навчання нараховується 274 здобувачів освіти (182 навчаються за рахунок коштів державного бюджету, а 92 навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб) та в шести групах заочної форми навчання нараховується 54 здобувачі освіти (45 навчаються за рахунок коштів державного бюджету, а 9 навчаються за кошти фізичних або юридичних осіб).
Коледж готує фахових молодших бакалаврів спеціальності «Харчові технології» за 3 роки і 5 місяців на основі базової загальної середньої освіти та за 2 роки і 5 місяців на основі повної загальної середньої освіти. Підготовку фахівця забезпечують 35 викладачів коледжу. Часто до цього процесу залучаються стейкхолдери Наталія ЧЕПКАНИЧ (менеджер з приготування та постачання страв ресторану Уж-Венеція) та Василь ЦАП (шеф-кухар готельно-ресторанного комплексу «Камелот»), а також науковець Юрій ПІДЛИПНИЙ (кандидат технічних наук, доцент УТЕІ ДТЕУ). Фахову підготовку забезпечує циклова комісія технології бізнесу HoReCa та туризму, яку очолює Алла ДОМИЩЕ-МЕДЯНИК, PhD, доцентка, голова циклової комісії, викладачка спецдисциплін та організаторка академічної мобільності студентів.
У 2024-2025 році була відкрита нова ОПП «Технологія і організація ресторанного бізнесу» та набрано 4 навчальні групи (2 денної форми навчання та 2 заочної) зі скороченою назвою освітньої програми ТОРБ.
Наші випускники можуть займати такі первинні посади:
-Інспектор з контролю якості продукції
-Технік-технолог з виробництва
-Зберігання та переробки харчової продукції
-Майстер виробничого навчання
-Офіціант
-Бармен
-Кухар
-Шеф-кухар
Цей перелік є далеко неповним.
Знаними випускниками коледжу є: Валентин ШТЕФАНЬО, Антон ШИШКО,Сергій ЛЕЩАК, Василь ЦАП, Наталія ЧЕПКАНИЧ, викладачі коледжу Маріанна ПІЧКАР,Вікторія КІРЕШ, Марія ПЕРЕБЗЯК, Марія КУКЛИШИН, Леся ГАВРИЛКО-КАНАНЕЦЬ, Діана ГАЙДАНКА та інші.
Сергій ЛЕЩАК
Керуючий ресторанним господарством «Verkhovyna Resort Medical & Wellness»
Володимир ЖОЛТАНІ та Іван РОМАН
Кухарі ресторану «Smagolinо»
Ян КОВАЧ кондитер і власник кав’ярні- кондитерська «Cake House»
Катерина ГІДІ
Керуюча кулінарним відділом супермаркету «Alma»
Владислав ДАНКО
Кухар ресторану «Саламандра» бази відпочинку «Деренівська купіль»
Максим КАПІТАН та Станіслав ПІНЧУК
Кухарі в ГРК в Словачинні
Пилипенко ХРИСТИНА
Кондитер ресторану «Саламандра» бази відпочинку «Деренівська купіль»
Готра ВІКТОР шеф-кухар ресторану «Pub House»
Василь ЦАП
Шеф-кухар ресторану «Камелот»
Шеф-кухар Еко-СПА курорту «Богольвар»
Шеф-кухар ужгородського готелю «Олд континент»
Призер та переможець конкурсів в Греції та Угорщині
Дипломант та призер «BESTCOOKFEST – 2015»
Став бронзовим призером номінації «Золотий кухар 2007 року»
Готра ПАВЛО кухар ресторану «Золота гора»
Антон ШИШКО
Бренд-шеф в одному з ресторанів Лондона
Яцент ВАРГА
Був шеф-кухарем готелю «Олд континент» та двох ресторанів в Угорщині
Наші студенти ставали переможцями багатьох регіональних,Всеукраїнських та міжнародних конкурсів, виставок та фестивалів кулінарної майстерності. Вони проходять практику на базі найкращих закладів ресторанного господарства нашої області та за кордоном.