15 квітня 2015 р.в УТЕК КНТЕУ відбулася Пасхальна виставка

Великдень – найочікуваніше християнське свято, можна сказати, що воно – сімейне. Усі заздалегідь до нього готуються, переймаються прикрашанням великоднього кошика.

Однією з головних прикрас є великодні яйця: крашанки, дряпанки та писанки. З одного боку, писанкарство – це традиція, з іншого – мистецтво. Мистецтво, яке ціниться й до сьогодні, і це приємно.
15 квітня 2015 р.в УТЕК КНТЕУ відбулася Пасхальна виставка, організатором та ініціатором якої був Конкус Ю.М. – завідувач відділення з економіки та підприємництва. Підготували виставку студенти І та ІІ курсів спеціальностей: «Бухгалтерський облік», «Фінанси і кредит», «Оціночна діяльність». Вони принесли на виставку свої вироби.
Це було неочікувано, оригінально та просто приємно. Виставка справила гарне враження, як на викладачів, так і на студентів.
На виставці були представлені різні види писанок і крашанок. Студентам таки не бракувало майстерності. Око глядача милували писанки виготовлені з бісеру, пап`є-маше, розмальовані різними візерунками та орнаментами.

Слід відмітити, що такі великодні виставки дарують усім прекрасний настрій, а ще дозволяють позмагатися у майстерності та фантазії з іншими, запозичити якісь ідеї, набути певних знань про різні види писанок.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*