Навчально-пізнавальна екскурсія до міста Київ

Гарною традицією для студентів спеціальності «Туристичне обслуговування» стали поїздки на щорічну туристичну виставку до столиці нашої країни. Ось і цього року, уже вп’яте, під час першого етапу навчальної практики студенти другого курсу спеціальності «Туристичне обслуговування» разом з керівниками групи: майстром виробничого навчання Бабич Л.С., академнаставником студентської групи ІІ ТО Канчі В.М та керівником туристичного гуртка в УТЕК КНТЕУ Свиридом Д.В. здійснили навчально-пізнавальну екскурсію до міста Київ.

Метою поїздки було відвідання щорічної Міжнародної туристичної виставки UITT-2015. Ця виставка є неабияк цікавою для студентів спеціальності «Туристичне обслуговування», так як розкриває весь спектр туристичних послуг, починаючи з організації туристичних поїздок у різні кінці світу, і закінчуючи послугами авіаперевезень, розміщенням та бронюванням готелів, організацією конференцій, семінарів, інсентив-турів, наданням страхових послуг.

Окрім відвідання самої виставки студенти мали можливість помилуватись красою Київських храмів, пройшли по старому Подолу, до історичних Золотих воріт, до «Меморіалу пам’яті жертв голодомору в Україні», побували на Софіївській, Михайлівській, Європейській площах, в «Музеї мініатюр», покаталися на фунікулері, прогулятися Андріївським узвозом, який є справжнім музеєм просто неба. Збагатитися духовно студенти змогли після того, як відвідали одну із найбільших святинь не тільки України, а й усього православного світу, пам’ятник історії і архітектури, а також діючий монастир «Успенську Києво-Печерську Лавру».

Та найприємніше враження на студентів справила поїздка до заповідника в Межигір’ї, відвідання Київського планетарію та найбільшого в Україні аквапарку.

Y-AoSrTdY6I.jpg


Сповнені вражень від поїздки, студенти виявили бажання і надалі брати участь в екскурсіях, адже приємна компанія не сумувала ні хвилини.
Особлива подяка адміністрації та студентській ради коледжу за сприяння в організації даної екскурсії.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*