Студенти Ужгородського торговельно-економічного коледжу вчилися толерантності

14 листопада 2016 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва відбулася виховна година спілкування студентів І курсу спеціальності «Облік і оподаткування» Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ (академнаставник Гангур Віталій Васильович)  та психолога Ужгородського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Геби Тетяни Андріївни на тему: «Толеранність: увага всім, повага кожному». Захід був приурочений до Міжнародного дня толерантності.


Студентам розповіли що таке толерантність, її види (національна, расова, міжконфесійна тощо). Молодь навела приклади толерантного ставлення один до одного з власного життя. Обговорили такі випадки з сучасного життя, коли відсутність толерантності може бути фатальною. Захід мав велике виховне значення, сприяв формуванню внутрішньої культури студентської молоді.
Окрему подяку за організацію навчально-виховного заходу студенти коледжу виразили Бомбушкар Галині Василівні, завідуючій відділом обслуговування юнацтва Закарпатської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва.

тол2
тол6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*