В Ужгородському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ студенти освоювали гостинне ремесло в готелях Ужгорода

3.02.2017 розпочалась перша довгоочікувана практика студентів ІІ курсу спеціальності «Готельне обслуговування» УТЕК КНТЕУ. Розподілили юнаків і дівчат по різним базам практики: «Камелот», «Золота гора», «Олімп», «Дружба», «Дует +», «Ізумруд». Всі безмежно хвилювалися, в яких саме готельно-ресторанних комплексах їм доведеться працювати. Згідно програми практики, студенти отримали завдання та методичні вказівки щодо проходження.

Мені випала нагода проходити навчальну практику в готельно-ресторанному комплексі «Камелот», який розташований за 9 км. від м.Ужгород, на підніжжі гори, біля славнозвісного Невицького замку. Я і ще троє студентів розпочали свою практичну діяльність в ресторані «Камелот», який почав функціонувати з нового 2017 року. Інтер’єр зали виконаний у палацовому стилі. Там ми мали змогу допомагати офіціантам у обслуговуванні відвідувачів, засвоїли навички роботи в закладах ресторанного господарства.
Непомітно промайнули 2 тижні нашої практики в ресторані. Згідно графіку проходження практики ми оволодівали навичками роботи покоївки. За 3 тижні ми робили різні справи. Нас ознайомили з організацією роботи готелю, службами, правилами користування готелем та роботою старшої покоївки.
Підійшов до завершення перший етап практики в цьому навчальному семестрі. Нам дуже сподобалось, ми все виконували старанно, набували фахових навиків та вмінь та вели щоденник практики і виконували завдання. Наші набуті знання та здібності оцінювали керівники практики від коледжу.
За належну організацію практики, ми щиро вдячні заступнику директора з навчально-виробничої роботи Данко Г. М. та майстрам виробничого навчання Данко В. В., Федоровій О. І.. Висловлюємо подяку власникам готельно –ресторанного комплексу«Камелот» Мегелі Л. М. та Мегелі Р. І. за надану можливість проходження практики. Надіємось наступна практика пройде так само успішно, як і ця.

Риган Діана,
студентка ІІ курсу спеціальності
«Готельне обслуговування»

УТЕК КНТЕУ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*