Студентам УТЕК КНТЕУ говорили про шкідливість куріння

18 листопада 2019 року в Закарпатській обласній бібліотеці для дітей та юнацтва пройшла виховна година для студентів-першокурсників Ужгородського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ спеціальностей “Облік і оподаткування” та “Харчові технології” (академнаставники В.З.Павлик та Т.Ф.Мулеса) до Міжнародного дня відмови від куріння, який світова спільнота відзначає 21 листопада. Провела семінар-бесіду лікарка-методистка Закарпатського обласного Центру здоров’я Людмила Данилівна Ганчин.


Студентам розповіли про ознаки здоров’я та його складові, говорили про необхідність ведення здорового способу життя. Юнаки та дівчата наводили власні приклади про вплив корисних та шкідливих звичок на якість життя. В ході бесіди Людмила Данилівна використала велику кількість унаочнюючих матеріалів, які продемонстрували студентам як легко втратити здоров’я і як важко його відновити.
Особливу подяку за сприяння проведення виховного заходу студенти та викладачі коледжу виражають бібліотекарці Тетяні Михайлівній Вудмасці.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*