З метою розширення фахових знань студентів-першокурсників відділення «Харчових технологій» ВСП «УТЕФК ДТЕУ», під час вивчення дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» відбулося виїзне заняття на підприємство-сироварню «Перечинська мануфактура». Власниця Тетяна Синєльнікова ознайомила присутніх з процесом приготування сиру, продемонструвала інвентар і обладнання сироварні та провела дегустацію асортименту сирів. Виїзний захід організували викладачі фахових дисциплін хіміко-технологічної комісії Маріанна Пічкар та Тетяна Долинай.
Керівництво навчального закладу щиро вдячне за надану можливість ознайомитись із діяльністю власного виробництва і бажаємо подальшого розвитку та успіху на ринку!
Leave a Reply