Досягнення й здобутки наших студентів

Кожен свідомий українець повинен дбати про підвищення рівня своїх знань з української мови, бо рідна мова – це наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава, а володіння рідною мовою – це наше моральне обличчя, візитна картка кожного, саме це прививають здобувачам освіти в ВСП ” УТЕФК ДТЕУ “.


Під час зимових канікул студенти ІІ курсу викладача Ярослави БАРЗУЛ взяли участь ІУ ВІДКРИТОМУ МАРАФОНІ з української мови, зініційованому державною науковою установою «Інститут модернізації змісту освіти» спільно з ТОВ «Х’юман. Учасниками стали Близнець Юлія (ІІ ТЛД) Ворохта Вікторія (ІІ ФБС), Колібанич Михайло (ІІ ФБС), Диковець Крістіна (ІІ ТЛД), Василина Вікторія (ІІ ФБС), Ковач Мартін (ІІ ФБС). Студенти проявили неабияку активність і зацікавленість, пройшовши усі 4 етапи випробувань. Усі учасники нагороджені Сертифікатами, і з вітальним словом їх привітала заступниця директора коледжу Оксана РАТІ, яка побажала здобувачам освіти подальших перемог і звершень, а також відмітила, що такі студенти є гордістю нашого закладу, якими ми пишаємося.


Принагідно сказати, що любов до Батьківщини виявляється в пошані до рідного слова, яке потрібно цінувати; розширювати знання про красу і багатство української мови; підтримати прагнення студентів продемонструвати свої знання та вміння з української мови, спонукати їх до творчої праці; розвивати навички культури мовлення; виховувати почуття патріотизму, національної гордості та любові до рідного краю.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*