
30 квітня 2024 р. студенти ВСП «УТЕФК ДТЕУ» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з викладачами Світланою Кичера та Маріанною Дьолог в рамках вивчення дисципліни «Товарознавство. Харчові продукти» провели практичне заняття в супермаркеті «Сільпо» по вивченню асортименту та логістичного постачання кондитерських виробів.


Під час проведення практичного заняття здобувачі фахової передвищої освіти мали можливість дослідити склад кондитерських виробів для діабетиків та їх спеціальне кодування, ознайомитись з маркуванням та термінами придатності, порівняти різні види цукеркових виробів та шоколаду, виробами власного виробництва та товарами які надходять у мережу магазинів з розподільчого центру.


Інформацію про асортимент, терміни зберігання та постачальників кондитерських виробів здобувачам фахової передвищої освіти надала заступник керуючого магазином Марина Габор.



Щиро дякуємо керівництву супермаркету «Сільпо» за цікаву та змістовну екскурсію.
Leave a Reply