Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
11. | Теоретичні основи товарознавства товарів |
12. | Організація та технологія торговельних процесів |
13. | Товарознавство. Харчові продукти |
14. | Товарознавство. Непродовольчі товари |
15. | Основи обліку, оподаткування та страхування |
16. | Основи маркетингу |
17. | Основи зовнішньо-економічної діяльності |
18. | Підприємництво |
19. | Інформаційні системи і технології в професійній діяльності |
20. | Електронна комерція |
21. | Основи логістики |
22. | Комерційна діяльність |
Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти)
1.1 | Екологія та безпечність товарів |
2.1 | Основи митної справи |
3.1 | Обладнання підприємств торгівлі |
4.1 | Основи менеджменту |
5.1 | Основи стандартизації, метрології та оцінювання відповідностей |
6.1 | Охорона праці в галузі та цивільний захист |
7.1 | Правові засади захисту прав споживачів |
8.1 | Соціологія |
9.1 | Основи мерчандайзингу |