Обов’язкові освітні компоненти, що формують загальні компетентності
Обов’язкові освітні компоненти, що формують спеціальні компетентності
14. | Загальні технології харчових виробництв |
15. | Гігієна та санітарія харчових виробництв |
16. | Основи фізіології та гігієни харчування |
17. | Товарознавство харчових продуктів |
18. | Процеси та апарати харчових виробництв |
19. | Технологія виробництва кулінарної продукції |
20. | Організація виробництва та обслуговування в закладах ресторанного господарства |
22. | Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції |
23. | Технологія борошняних кондитерських виробів |
24. | Біохімія |
25. | Облік і звітність |
26. | Закарпатська кухня |
27. | Устаткування закладів ресторанного господарства |
Вибіркові освітні компоненти ОПП
(за вибором здобувача фахової передвищої освіти)
1.1 | Мікробіологія харчових продуктів |
2.1 | Основи підприємницької діяльності |
3.1 | Вища математика |
4.1 | Ресторанний сервіс |
5.1 | Психологія та етика бізнесу |
6.1 | Соціологія |
7.1 | Інформаційні технології в професійній діяльності |
8.1 | Охорона праці в галузі та цивільний захист |
9.1 | Друга іноземна мова (за професійним спрямуванням) |
10.1 | Барна справа |