Відкрита лекція на тему «Актуальність логістики в сучасних умовах економічного розвитку України» зі студентами у ВСП «УТЕФК ДТЕУ»

29 січня 2024 року з метою обміну знаннями та кращими практиками в логістичній сфері було проведено відкриту лекцію для студентів ІІ ТЛД курсу, спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітньо-професійна програма «Товарознавство і логістична діяльність».

Лекцію провели фахівці у сфері логістики: Ігор ЗІНКЕВИЧ, який має досвід роботи  в логістиці понад 20 років та Максим МАКСИМЕНКО – керівник управління запасами ТОВ «Ужгород П.С.Ю.» (мережа магазинів «Вопак» та «Spar»). Логісти ознайомили студентів з особливостями логістичної діяльності в Україні; еволюцією логістичних комплексів; з використанням систем управління складом WMS; автоматизацією логістичних комплексів UB 1, Епіцентр-К.

Студенти мали можливість побачити в деталях, як формується і від чого залежить комерційний результат діяльності логістичної компанії; усвідомили, що логістика – це не лише про операційність, а й про аналіз, варіативність, прогнозування і компромісні рішення.

Такі лекції мотивують студентів до навчання та надають більших можливостей для працевлаштування за фахом.

Сподіваємося, що подібні заходи з нашими колегами стануть традиційними та сприятимуть покращенню якості освіти та іміджу ВСП «УТЕФК ДТЕУ».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*