Екскурсійно-практичне заняття на виробництві

З метою підвищення якості практичної складової навчального процесу  здобувачі освіти ВСП «УТЕФК ДТЕУ» спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом з викладачами Мариною ШТЕФАНЯК та Світланою КИЧЕРОЮ  у рамках вивчення фахових дисциплін відвідали ТОВ «Ядзакі Україна» –  частина міжнародної корпорації «YAZAKI», яка є світовим лідером з виготовлення автомобільної електропроводки.

Перед студентами виступили:

1) рекрутер Кароліна ТУРЯНИЦЯ, яка показала студентам роботу  працівників виробництва, познайомила їх з умовами праці, що відповідають європейським стандартам праці.

2) транспортний адміністратор  Крістіан КІЛАРЬ з відділу логістики розповів студентам про  трансформацію логістики підприємства через затримки на кордоні та організацію перевезень автомобільним транспортом.

3) інструктори виробничого навчання Вікторія ПІНЯШКО та Наталія ЛЕНДЄЛ показали студентам виробничий процес виготовлення, тестування та пакування джгутів.

Заняття на виробництві дають змогу здобувачам освіти  поглибити і закріпити теоретичні знання, які вони отримали в навчальних аудиторіях, набути практичного досвіду та формувати професійну відповідальність. Студенти не лише  дізналися  про принципи роботи заводу, але й отримали приємні смачні «гостинці».

Щиро дякуємо керівництву ТОВ «Ядзакі Україна» за організацію і проведення таких занять і сподіваємося на подальшу співпрацю та працевлаштування  випускників коледжу.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*