Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою фіналістку IV етапу XIV Міжнародного мовно-літературного етапу конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка Граб Валерію Володимирівну, студентку I курсу відділення «Харчових технологій» Відокремленого структурного підрозділу «Ужгородського торговельно-економічного фахового коледжу  Державного торговельно-економічного університету» , яку підготувала та супроводжувала на конкурсі викладачка української мови та літератури Сивоус Марія Дмитрівна. Здобувачка освіти заслужено отримала почесний диплом II ступеня.

Цьогоріч конкурс було присвячено 210 річниці від дня народження Великого Кобзаря, який є символом високої духовності та нового мислення.

Поєднання поетичної спадщини та творів мистецтва є фактором єдності і національної ідентичності українського народу.

Сьогодні ми відкриваємо для себе творчість Тараса Шевченка як скарбницю мудрості й джерело духу.

Участь у конкурсі спонукає творчу молодь вивчати і шанувати українську мову й традиції нашого народу, залучає молоде покоління українців до вдосконалення та підвищення рівня мовної освіти в Україні та за її межами.

Пишаємось, що в такий складний час наші студенти демонструють силу духу, волю до перемоги та високі знання в галузі української мови і літератури, отримуючи призові місця.

Бажаємо їм та наставникам-педагогам подальших звершень і перемог!

Інформацію підготувала Сивоус Марія Дмитрівна

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*