Виїзна лекція з дисципліни “Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства” на тему: “Сервірування пасхального столу”

28 березня 2024 р. в УТЕІ ДТЕУ відбулась ексклюзивна виїзна лекція для студентів 3 курсу спеціальності “Харчові технології” ВСП “Ужгородського торговельно-економічного фахового коледжу” за темою: “Сервірування пасхального столу”.

Виїзна лекція більш широко розкрила студентам питання з попередньо вивчених тем дисципліни “Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства”.

Лектор, Стефан Юрійович Талапа, звернув увагу на особливості сервірування тематичного столу, асортимент основних і додаткових елементів сервірування та привів яскраві приклади з власного досвіду роботи. Здобувачі фахової передвищої освіти активно задавали питання, висловлювали свої думки та обговорювали власні випадки, отримавши компетентні пояснення та відповіді.

В ході лекції студенти підвищили свою фахову грамотність дізнавшись про правила декантації вина та ознайомились зі специфікою роботи офіціантів при обслуговуванні пасхального столу.

Дякуємо Стефану Юрійовичу за те, що поділився досвідом та високим рівнем професіоналізму з майбутніми фахівцями.

З нетерпінням чекатимемо на наступні зустрічі!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*