Захист курсових робіт спеціальності “Харчові технології”

11 квітня 2024 року відбувся захист курсових робіт для здобувачів освіти спеціальності “Харчові технології» з навчальної дисципліни «Технологія виготовлення кулінарної продукції».


Під час виконання курсової роботи студенти аналізували різні групи страв та кулінарних виробів, характеризували сучасні способи та інноваційні методи їх приготування.
Члени комісії відмітили якість виконання курсових робіт, їх актуальність та змістовність.
Курсові роботи мають практичне спрямування, оскільки студенти розробляли нові рецептури для запровадження їх в меню діючих сучасних закладів ресторанного господарства.


Члени комісії відмітили якість виконання курсових робіт, їх актуальність та змістовність.
Бажаємо успіхів студентам при здачі екзаменаційної сесії!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*