
ПІЧКАР МАРІАННА МИХАЙЛІВНА
Викладач, спеціаліст вищої категорії, голова циклової комісії хіміко-технологічних дисциплін.
Освіта:
2004р. – Вінницькийторговельно-економічнийуніверситет, спеціальність «Державні фінанси».
2010р. – Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів», кваліфікація технік-технолог.
Професійна діяльність:
2000р. – лаборант,
2002р. – майстер виробничого навчання,
2005р. – викладач,
2010р. – голова циклової комісії технологічних дисциплін.
Викладає дисципліни: «Фізіологія харчування», «Організація барної справи», «Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства».
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисциплін :
– «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»,
– «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»,
– Переддипломної практики.
Додаткова інформація:
– член атестаційної комісії Івано-Франківського коледжу,
– член апеляційної комісії Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчових технологій» 2011р. та 2012р.,
– керівник призерів міжнародних конкурсу «Тематичне сервірування столу», що проводилися в Словаччині та Угорщині, 2013р.,
– керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.,
– експерт всеукраїнського конкурсу «WorldskillsUkraine» 2016,
– керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2017» м. Пряшів,
– учасник польсько-українського проекту «Карпатські смаки на кордоні двох культур» 2019р.,
– голова журі кулінарного конкурсу етнічного фестивалю «Лемківська ватра» 2018р, 2019р.
– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ПЕРЕБЗЯК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА
Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
Освіта:
2014р. – Київський торгово-економічний Інститут, спеціальність «Менеджмент організації».
Професійна діяльність:
1978р. – майстер виробничого навчання,
2019р. – викладач.
Викладає дисципліни: «Виробництво борошняних кондитерських виробів», «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Виробництво борошняних кондитерських виробів».
Додаткова інформація:
– керівник призера конкурсах фахової майстерності «Закуска Фест» 2013р.,
– керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2014» м. Пряшів,
– керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,
– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,
– керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест- 2014»,
– керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.,
– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

КІРЕШ ВІКТОРІЯ ВАСИЛІВНА
Викладач вищої категорії, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
Освіта:
2009р. – Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
Професійна діяльність:
2003р. – лаборант,
2004р. – майстер виробничого навчання,
2009р. – викладач.
Викладає дисципліни: «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Технологія виробництва кулінарної продукції».
Додаткова інформація:
– керівник студентської команди в «Тиждень української кухні» в м.Римавська Собота, 2010р.,
– керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,
– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,
– керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест – 2014»,
– керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.
– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ЧЕПКАНИЧ ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА
Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
Освіта:
2010р. – Ужгородський навчальний центр Київського національного торговельно-економічного університету, кваліфікація бакалавр з менеджменту, менеджер-адміністратор, спеціальність «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»
2011р. – Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація спеціаліста з менеджменту організацій
2019р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології»
Професійна діяльність:
2007-2009р. – фахова діяльність у ресторані «Венеція»
2011р. – лаборант «кухні-лабораторії»
2013р. – майстер виробничого навчання, викладач
Викладає дисципліни: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Устаткування закладів ресторанного господарства».
Область наукових інтересів:
Автор збірника тестових завдань з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв».
Додаткова інформація:
– керівник учасників фахового Міжнародного конкурсу (м.Рімавська Собота)
– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.
– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ОГАРЬ ЕРІКА ІВАНІВНА
Викладач, спеціаліст вищої категоріі.
Освіта:
1999р. – Ужгородський державний університет, спеціальність «Хімія», кваліфікація «Викладач хімії».
2003р. – Вінницький національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Державні фінанси».
Професійна діяльність:
1993р. – лаборант,
1999р. – викладач.
Викладає дисципліни: «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції», «Теоретичні та прикладні основи неорганічної та органічної хімії».
Область наукових інтересів:
Автор навчально-методичних видань з дисциплін «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції».
Додаткова інформація:
– організатор виставки творчих студентських робіт з «Органічноі хіміі»,
– учасник онлайн конференціі з медіаграмотності,
– організатор виставки тематичних навчальних проектів діючих моделей з хімічних дисциплін,
– учасник онлайн конференцій, вебінарів, інтенсивів з медіаграмотності та хімії.

КУКЛИШИН МАРІЯ ІВАНІВНА
Лаборант відділення харчових технологій, викладач за сумісництвом, спеціаліст першої категоріі.
Освіта:
2010р. – Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
Професійна діяльність:
1995р. – лаборант,
2008р. – сумісник викладач
Викладає дисципліни: «Закарпатська кухня», «Барна справа», Кухня народів світу».
Область наукових інтересів:
Співавтор навчально-методичного видання з дисципліни «Закарпатська кухня».
Додаткова інформація:
– керівник учасника фахового конкурсу «Хіп-Хоп вареники у м. Івано-Франківськ 2013р.,
– керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.
– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ПІДЛИПНИЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ
Освіта:
1992р. – Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю «Конструювання та виробництво радіоапаратури»
2006р. – Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація спеціаліста з менеджменту організації
2020р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «ресторанні технології».
Науковий ступінь:
1996р. – кандидат технічних наук
Професійна діяльність:
2001р. – викладач в Ужгородському торговельно-економічному інституті, доцент факультету «Менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу» кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту.
Викладає дисципліни: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Гігієна та санітарія харчових виробництв».
Сфера наукових інтересів:
Наукові праці та публікації. Загальна кількість праць більше 35, у тому числі: 2 монографій, більше 25 статей у наукових фахових виданнях, наукових періодичних виданнях інших держав, публікації у виданнях України, які включені до міжнародних наукометричних баз, навчально-методичні розробки тощо.
Додаткова інформація:
– 2015р. Школа бізнесу-Національний Університет Луїса у Новому Сончі Сертифікат участі у роботі семінару «Сучасні концепції економіки та фінансів».
– 2019р. Вища духовна семінарія Товариства Католицького Апостольства. Сертифікат наукового стажування «Академічна чесність».
– 2020р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції».
– 2021р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції».

ГАЙДАНКА ДІАНА ЯРОСЛАВІВНА
Лаборант «кухні-лабораторії».
Освіта:
2021р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології».
Професійна діяльність:
2021р. – лаборант «кухні-лабораторії»

КАГАНЕЦЬ-ГАВРИЛКО ЛЕСЯ ПЕТРІВНА
Освіта:
2019р. – Ужгородський Національний університет, факультет Міжнародної політики, менеджменту та бізнесу спеціалізація «Країнознавство».
2021р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології».
Викладає дисципліни: «Технології виробництва кулінарної продукції», «Естетика у закладах ресторанного господарства»
Область наукових інтересів:
Співавтор видання «Поради молодій господині»
Додаткова інформація:
– Приймала участь у четвертому міжнародному конгресі шеф-кухарів, «FONTEGRO UKRAINE 2018»