Циклова комісія хіміко-технологічних дисциплін

ПІЧКАР МАРІАННА МИХАЙЛІВНА

Викладач, спеціаліст вищої категорії, голова циклової комісії хіміко-технологічних дисциплін.

Освіта:

2004р. – Вінницькийторговельно-економічнийуніверситет, спеціальність «Державні фінанси».

2010р. –  Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчоконцентратів», кваліфікація технік-технолог.

Професійна діяльність:

2000р. – лаборант,

2002р. – майстер виробничого навчання,

2005р. – викладач,

2010р. – голова циклової комісії технологічних дисциплін.

Викладає дисципліни: «Фізіологія харчування», «Організація барної справи», «Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства».

Область наукових інтересів:

Автор навчально-методичних видань з дисциплін :

– «Організація виробництва в закладах ресторанного господарства»,

– «Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства»,

– Переддипломної практики.

Додаткова інформація:

– член атестаційної комісії Івано-Франківського коледжу,       

– член апеляційної комісії Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва  харчових технологій» 2011р. та 2012р.,

– керівник призерів міжнародних конкурсу «Тематичне сервірування столу»,  що проводилися в Словаччині та Угорщині, 2013р.,

– керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.,

– експерт всеукраїнського конкурсу «WorldskillsUkraine» 2016,

– керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2017» м. Пряшів,

– учасник польсько-українського проекту «Карпатські смаки на кордоні двох культур» 2019р.,

– голова журі кулінарного конкурсу етнічного фестивалю «Лемківська ватра» 2018р, 2019р.

– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ПЕРЕБЗЯК МАРІЯ МИХАЙЛІВНА

Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.

Освіта:

2014р. – Київський торгово-економічний Інститут, спеціальність    «Менеджмент організації».

Професійна діяльність:

1978р. – майстер виробничого навчання,

2019р. – викладач.

Викладає дисципліни: «Виробництво борошняних кондитерських виробів», «Технологія виробництва кулінарної продукції».

Область наукових інтересів:

Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Виробництво борошняних кондитерських виробів».

Додаткова інформація:

– керівник призера конкурсах фахової майстерності «Закуска Фест» 2013р.,

– керівник призера Міжнародного конкурсу «SWEETCUP-2014» м. Пряшів,

– керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,

– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,

– керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест- 2014»,

– керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.,

– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

КІРЕШ ВІКТОРІЯ ВАСИЛІВНА

Викладач вищої категорії, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.
 

Освіта: 

2009р. – Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
 

Професійна діяльність:

2003р. – лаборант,

2004р. – майстер виробничого навчання,

2009р. – викладач.
 

Викладає дисципліни: «Технологія виробництва кулінарної продукції».
 

Область наукових інтересів:

Автор навчально-методичних видань з дисципліни «Технологія  виробництва кулінарної продукції».
 

Додаткова інформація:

– керівник студентської команди в «Тиждень української кухні» в м.Римавська Собота, 2010р.,

– керівник призера кулінарного конкурсу Міжнародного фестивалю «Мій рідний край»,

– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.,

– керівник призера Міжнародного студентського фестивалю «Карпати-фест – 2014»,

– керівник призера фестивалю «Борщфест» , КНТЕУ 2018р.

– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ЧЕПКАНИЧ ТЕТЯНА ВАСИЛІВНА

Викладач, спеціаліст першої категорії, майстер виробничого навчання.

Освіта:

2010р. – Ужгородський навчальний центр Київського національного торговельно-економічного університету, кваліфікація бакалавр з менеджменту, менеджер-адміністратор, спеціальність «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу»

2011р. – Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету, спеціальність «Менеджмент організацій», кваліфікація спеціаліста з менеджменту організацій

2019р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ,  кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології»
 

Професійна діяльність:

2007-2009р. – фахова діяльність у ресторані «Венеція»

2011р. – лаборант «кухні-лабораторії»

2013р. – майстер виробничого навчання, викладач

Викладає дисципліни: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Устаткування закладів ресторанного господарства».
 

Область наукових інтересів:

Автор збірника тестових завдань з дисципліни «Процеси і апарати   харчових виробництв».
 

Додаткова інформація:

– керівник учасників фахового Міжнародного конкурсу (м.Рімавська Собота)

– керівник призера фестивалю «Барбекю» до Дня Університету, КНТЕУ 2014р.

– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ОГАРЬ ЕРІКА ІВАНІВНА

Викладач, спеціаліст вищої категоріі.

 Освіта:   

1999р. – Ужгородський державний університет, спеціальність «Хімія», кваліфікація «Викладач хімії».

 2003р. –  Вінницький національний торговельно-економічний університет, спеціальність «Державні фінанси».
 

 Професійна діяльність:

 1993р. – лаборант,

 1999р. – викладач.
 

 Викладає дисципліни: «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Фізична і колоїдна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції», «Теоретичні та прикладні основи неорганічної та органічної хімії».
 

 Область наукових інтересів:

Автор навчально-методичних видань з дисциплін «Органічна хімія», «Неорганічна хімія», «Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції».
 

 Додаткова інформація:

– організатор виставки творчих студентських робіт з «Органічноі хіміі»,

– учасник онлайн конференціі з медіаграмотності,

– організатор виставки тематичних навчальних проектів діючих моделей з хімічних дисциплін,

– учасник онлайн конференцій, вебінарів, інтенсивів з медіаграмотності та хімії.

КУКЛИШИН МАРІЯ ІВАНІВНА

Лаборант відділення харчових технологій, викладач за сумісництвом, спеціаліст першої категоріі.

 Освіта:

2010р. –  Київський національний університет харчових технологій, спеціальність «Технологія хліба, макаронних і кондитерських виробів та харчо концентратів», кваліфікація технік-технолог.
 

 Професійна діяльність:

1995р. – лаборант,

2008р. – сумісник викладач
 

 Викладає дисципліни: «Закарпатська кухня», «Барна справа», Кухня народів світу».
 

 Область наукових інтересів:

Співавтор навчально-методичного видання з дисципліни «Закарпатська кухня».
 

 Додаткова інформація:

– керівник учасника фахового конкурсу «Хіп-Хоп вареники у м. Івано-Франківськ 2013р.,

– керівник учасника ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Виробництва харчової продукції» 2016р.

– учасник онлайн-семінарів «Цифрові інструменти Google», 2022р.

ПІДЛИПНИЙ ЮРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ

Освіта:

1992р. – Львівський політехнічний інститут, за спеціальністю «Конструювання та виробництво радіоапаратури»

2006р. – Вінницький торговельно-економічний інститут КНТЕУ, кваліфікація спеціаліста з менеджменту організації

2020р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ,  кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «ресторанні технології».

Науковий ступінь:

1996р. – кандидат технічних наук

Професійна діяльність:

2001р. –  викладач в Ужгородському торговельно-економічному інституті, доцент факультету «Менеджменту туристичного та готельно-ресторанного бізнесу» кафедри технології і організації ресторанного господарства Ужгородського торговельно-економічного інституту.

Викладає дисципліни: «Процеси і апарати харчових виробництв», «Гігієна та санітарія харчових виробництв».

Сфера наукових інтересів:

Наукові праці та публікації. Загальна кількість праць більше 35, у тому числі: 2 монографій, більше 25 статей у наукових фахових виданнях, наукових періодичних виданнях інших держав, публікації у виданнях України, які включені до міжнародних наукометричних баз, навчально-методичні розробки тощо.

Додаткова інформація:

– 2015р. Школа бізнесу-Національний Університет Луїса у Новому Сончі Сертифікат участі у роботі семінару «Сучасні концепції економіки та фінансів».

 – 2019р. Вища духовна семінарія Товариства Католицького Апостольства. Сертифікат наукового стажування «Академічна чесність».

 – 2020р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва  Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції».

– 2021р. Університет фінансів, бізнесу та підприємництва  Стажування за напрямом «Сучасні методи викладання та інноваційні технології у вищій освіті: європейський досвід та світові тенденції».

ГАЙДАНКА ДІАНА ЯРОСЛАВІВНА

Лаборант «кухні-лабораторії».

Освіта:

2021р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ,  кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології».

Професійна діяльність:

2021р. – лаборант «кухні-лабораторії»

КАГАНЕЦЬ-ГАВРИЛКО ЛЕСЯ ПЕТРІВНА

Освіта:

2019р. – Ужгородський Національний університет, факультет Міжнародної політики, менеджменту та бізнесу  спеціалізація «Країнознавство».

2021р. – Ужгородський торговельно-економічний інститут КНТЕУ,  кваліфікація магістр, спеціальність «Харчові технології» спеціалізація «Ресторанні технології».

Викладає дисципліни: «Технології виробництва кулінарної продукції», «Естетика у закладах ресторанного господарства»

Область наукових інтересів:

Співавтор видання «Поради молодій господині»

Додаткова інформація:

– Приймала участь у четвертому міжнародному конгресі шеф-кухарів, «FONTEGRO UKRAINE 2018»