30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек

Бібліотека — це зосередження мудрості віків і сховище знань людства. Саме в бібліотеках ми черпаємо той заряд моральної енергії і знань, що дозволяє нам бути культурними людьми

Є у вересні особлива дата – 30 вересня. Саме у цей день, починаючи з 1998 року згідно з Указом Президента України, бібліотечні працівники відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек.

Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги.

30 вересня – це свято всіх причетних до закладів культури і освіти,

для всіх, хто любить книгу.

Є своя бібліотека і у ВСП «УТЕФК ДТЕУ»  Саме тут представлений широкий спектр фахової літератури за багатьма напрямками: комерційна, облікова, фінансово- економічна, готельно-ресторанна, туристична та література по харчових технологіях тощо. Все що потрібно для самовдосконалення сучасному фахівцю чи студенту. Крім того, в бібліотеці є багаторічні підшивки галузевих та місцевих журналів і газет.

У бібліотеки є ще одне “професійне” свято – Всесвітній день бібліотек 27 травня.

Пам’ятайте, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*