#Бути_Гідним: в коледжі відзначили День Гідності та Свободи

10 років тому, 21 листопада 2013 року, на Майдані Незалежності з невеликої акції протесту розпочалась Революція Гідності, а за дев’ять років до неї відбувся ще один виступ проти зловживань влади. Помаранчева революція та Революція Гідності стали важливим кроком утвердження ідеалів свободи, демократії, гідності та поваги.

Для студентів І курсу спеціальності «Фінанси, банки, страхування та фондовий ринок» проведено тематичне заняття «#Бути_Гідним», в ході якого говорили про ключові моменти революцій, відтворювали хронологію подій за фотоматеріалами, згадували найкривавіші сторінки, змагались у вікторині на знання нашої історії, традицій та звичаїв, писали листи-побажання наступним поколінням про свободу як найвищу цінність.

Працівниками відділу бібліотеки оформлено книжково-ілюстративну виставку до річниці революцій, яку презентовано на практичному занятті з історії України для ІІ курсу «Майдан як феномен української демократії».

З нагоди відзначення річниці революційних подій та в рамках тижня суспільних дисциплін в коледжі також проходить виставка стіннівок «Історія українського державотворення». У своїх роботах студенти ІІ курсів представили окремі етапи творення України, її довгий та складний шлях до незалежності.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*