У коледжі відбулося мовознавче шоу ” Хто зверху?”

” Хто зверху”? Саме під такою назвою нещодавно у коледжі відбулося мовознавче шоу. Організувала його викладач української мови Ярослава Барзул. Учасниками команд стали студенти І-ІІ курсів усіх спеціальностей. Здобувачі освіти проходили мовні перегони у 7 раундах. А у фіналі капітани команд боролися за додаткові бали. Члени журі, у складі викладачів-філологів, оцінювали відповіді. З особливими емоціями та оплесками студенти різних груп підтримували команди юнаків і дівчат.

Студенти з ентузіазмом виконували завдання , але за підрахунком результатів перемогу одержали дівчата. Всі учасники команд отримали пам’ятні подарунки.

Проведення таких заходів ставить перед собою такі цілі: розвивати у здобувачів освіти через ігри інтерес до вивчення української мови, виховувати людяність, гуманізм у стосунках, доброзичливість, повагу до людей, великодушність, скромність та самопожертву; навчити оволодівати мистецтвом спілкування та навичками взаємодопомоги, пробуджувати у здобувачів освіти щирий інтерес до всього корисного, морального; розвивати цілеспрямованість, наполегливість в досягненні мети та самостійність.

Цікавий захід подарував і учасникам і глядачам масу позитивних емоцій та гарний настрій. Приємно усвідомлювати, що наші студенти – це та молодь, яка чітко розуміє: цивілізований, людяний світ необхідно створити спочатку в собі, а також, що освіта надає людині гідність.

Уперед, до Перемоги!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*