ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ ВИПУСКНИКАМ ВСП «УТЕФК ДТЕУ»

17 лютого в коледжі пройшли урочистості з нагоди вручення дипломів фахового молодшого бакалавра випускникам 2024 р. спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

Свято розпочалось з державного гімну у виконанні Людмили Пинзеник та хвилини мовчання в пам’ять всіх тих, хто загинув захищаючи наш мир і спокій.

Вітальні слова для випускників та їх батьків прозвучали від директора ВСП «УТЕФК ДТЕУ» Волощука Сергія Михайловича, завідувачки відділення туризму та готельно-ресторанної справи Канчі Віталії Миколаївни, академнаставника Фречки Оксани Василівни. Від випускників зі словами подяки звернулась Турлакова Аліна, також гості свята змогли переглянути відео студентських спогадів про три роки навчання в коледжі, поїздки, відвідування баз практики, екскурсії та проведений разом час.

Вітаємо випускників з першим диплом та щиро бажаємо, щоб обрана професія відкрила шлях до реалізації їх задумів, не зупинятись на досягнутому, продовжувати зростати професійно, втілювати свої мрії, залишатись гідними громадянами своєї країни.

Нехай щастить, дорогі наші випускники.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*