Об’єктове тренування з цивільного захисту.

Згідно плану-графіку ГУДСУ з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області 22 березня 2024 року в ВСП “Ужгородський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ” було проведено об’єктове тренування з цивільного захисту.

Учасники цього тренування переглянули навчально-інформаційний фільм про дії в умовах надзвичайних ситуацій, зокрема, пожежі та актів тероризму. Здійснили організовану евакуацію з приміщень коледжу. Спостерігали за гасінням імітації пожежі, винесенням потерпілих в результаті пожежі та за наданням їм
першої домедичної допомоги.

Під час навчання були здійснені практичні дії на манекені для серцево-легеневої реанімації; практикувалися у накладанні пов’язок при умовно отриманих різного роду травм та накладанні шин при переломах кінцівок; навчалися застосовувати турнікети та джгути при артеріальній кровотечі; удосконалювали навички з одягання протигазу.

Це навчання відбулося завдяки участі начальника ЦЗ об’єкта, директора коледжу Волощука С.М., начальника штабу ЦЗ Івановчика О.М., лікаря Червіняка В.В., викладачів предмету “Захист України” Машури Т.В. та “Фізичного виховання” Чайковського А.В., А також ланок евакуації, пожежогасіння та громадського порядку.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*