Вихідні дні наших студентів у Будапешті

У ВСП «УТЕФК ДТЕУ» піклуються не тільки про надання освітніх послуг, а й про організацію дозвілля.

Саме тому, завідувачка відділененя обліку та фінансів Світлана ГОЛУБКА 20 квітня 2024 р. організувала подорож до сусідньої Угорщини.

Студенти груп ІІ ОО, ІІ ФБС та викладачі відділення відвідали розкішний, красивий і цікавий Будапешт. Поїздка видалася надзвичайно насиченою. Водійка автобуса, пані Тетяна, з особливим захопленням провела автобусну екскурсію, під час якої розповіла історію найцінніших перлин Будапешта. А далі була пішохідна екскурсія – ми насолодилися краєвидами, зробили безліч світлин, дарували один одному щирі емоції.

Ще однією родзинкою стала прогулянка на кораблику. На його палубі відчули незрівненну красу величного Дунаю.

На завершення чудового вікенду ми мали змогу відвідати торгівельні центри, скуштувати страви угорської національної кухні та різноманітні смаколики.

Роль пізнавальних екскурсій не переоцінити: вони виховують, прищеплюють любов до прекрасного, допомагають студентам адаптуватися у сучасному світі та виробити шанобливе ставлення до пам’яток історії.

Метою екскурсії було формування світоглядних позицій здобувачів освіти ВСП «УТЕФК ДТЕУ».

Зусилля адміністрації спрямовані на те, щоб студентам було цікаво і комфортно навчатися та відпочивати у коледжі. З нетерпінням чекаємо на наступну подорож.

Інформацію підготувала

Ярослава БАРЗУЛ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*