Зустріч другокурсників спеціальності “Харчові технології” із завідувачем виробництва ресторану «Уж-Венеція»

У середу 8 вересня 2021 року відбулася зустріч студентів ІІ курсу спеціальності 181 «Харчові технології» та завідувача виробництва ресторану «Уж-Венеція» Н.Ю.Чепканич.

Наталія Юріївна є стейкхолдером освітньо-професійної програми підготовки фахового молодшого бакалавра. Вона провела екскурсію по закладу, у ході якої студенти побачили всі тераси, зали, виробничі приміщення ресторану.

Чепканич Н.Ю. звернула увагу студентів на фахові та загальні компетентності, практичні вміння і навички, якими необхідно володіти працівнику ресторану «Уж-Венеція» для того, щоб забезпечити якісне обслуговування споживачів та підтримувати постійно високий імідж закладу, а також запросила найбільш цілеспрямованих студентів для проходження навчальної та виробничої практики, найкращих з яких можуть запросити працювати в цьому закладі.

Організував зустріч Гиндрюк Василь Васильович, завідувач відділення харчових технологій, гарант освітньо- професійної програми.

Аналогічна зустріч вже студентів І курсу відбулася на базі готельно-ресторанного комплексу «Атлант» ще з одним стейкхолдером, директором комплексу, кандидатом економічних наук Кальницьким Анатолієм Єгоровичем.

Студенти коледжу щиро вдячні стейкхолдерам за можливість побачити заклади та спілкуватися з відомими у місті та області менеджерами закладів ресторанного господарства.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*