ІІ ФБСС на прогулянці-екскурсії до ботанічного саду

Студенти 2 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» не тільки навчаються в аудиторіях, опановують ази фінансової грамотності, а також люблять проводити час на вулиці: радуються довкіллю, буянню зелені, весні.

У період цвітіння сакур у місті Ужгороді, студенти разом з академнаставником прогулялися вуличками міста, зробили багато фотографій на фоні буйного цвітіння дерев та рослин, і отримали багато позитивних вражень та емоцій.

Цікавою, пізнавальною, емоційною, позитивною, оздоровчою була екскурсія Ужгородський ботанічний сад, де студенти мали можливість, завдяки змістовному супроводу екскурсовода, познайомитися із різними видами дерев, кущів та рослин, які ростуть у саду, періодичністю цвітіння, особливостями догляду за ними. Студенти отримали не тільки багато нової інформації, а також з естетичною насолодою провели час. Пандемія, війна в Україні впливає на психологічний стан та здатність до навчання. Позитивні емоції стимулюють студентів до подальшого навчання та покращення результатів навчання. Такі події свідчать про гармонійне поєднання навчання та виховання у навчальному закладі.

Також студенти створили відеозвіт з екскурсії, який можна

переглянути за цим посиланням.

Хай буде мир в Україні!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*