У ВСП «УТЕФК ДТЕУ» оновлюють освітньо-професійні програми відповідно до вимог часу

 У січні 2024 року  у ВСП «УТЕФК  ДТЕУ» відбулося чергове засідання робочих груп освітньо-професійних програм (ОПП) «Товарознавство і логістична діяльність» та «Підприємництво та торгівля» зі спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»  підготовки фахового молодшого бакалавра. Обговорили питання щорічного оновлення і перегляду ОПП.

На зустрічі були присутні заступник директора з навчальної роботи Оксана РАТІ, керівники та члени робочих груп освітньо-професійних програм. Керівники робочих груп освітньо-професійних програм (ОПП) «Товарознавство і логістична діяльність» Ганна ДАНКО та Лариса Павліш – «Підприємництво та торгівля»  доповіли щодо пропозицій оновлення і доповнення ОПП.

Багато корисних порад щодо оновлення ОПП «Товарознавство і логістична діяльність» запропонували зацікавлені особи у реалізації цієї ОПП, фахівці у сфері логістики:  Ігор Зінкевич та Максим Максименко, під час круглого столу з викладачами товарознавчо-комерційних дисциплін та здобувачами освіти.

Учасники робочої групи прийняли до уваги пропозиції, врахували результати анкетування роботодавців, випускників і здобувачів освіти ВСП «УТЕФК  ДТЕУ», обговорили інновації щодо оновленого проєкту програм.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*