Презентація дисциплін вільного вибору у ВСП «УТЕФК ДТЕУ» для здобувачів фахової передвищої освіти І-ІІ курсів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля»

Відповідно до організації освітньої діяльності у коледжі та Положення про порядок та умови обрання здобувачами освіти дисциплін за вибором, студенти І-ІІ курсів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» із метою здійснення індивідуальної траєкторії здобуття освіти, здійснюють вибір освітніх компонентів (дисциплін) за уподобанням, згідно наданого Каталогу.

Викладачі ознайомили студентів із  переліком дисциплін вільного вибору. Кожен викладач, який презентував свою дисципліну, підійшов до цього творчо та  відповідально.

Здобувачі фахової передвищої освіти з великою зацікавленістю прослухали розповіді викладачів про їх курси, поставили уточнюючі запитання та отримали можливість усвідомлено обміркувати, яку дисципліну обрати для вивчення на наступний навчальний рік.

Сподіваємось, наші здобувачі  зроблять правильний вибір і здобудуть знання, необхідні їм у майбутньому працевлаштуванні! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*